Dakisolatie

zorgt voor comfort én besparing

Met goede dakisolatie de energierekening verlagen?

Dakisolatie

Advies over dakisolatie?

Vraag snel een gratis adviesgesprek aan met Eelco Kuipers

Veel warmte in woningen ontsnapt via het dak. Met goede dakisolatie wordt je energierekening een stuk lager én wordt de CO2-uitstoot verlaagd. Met dakisolatie blijft het dak warm en kan je per jaar wel 15% tot 20% op de verwarmingskosten besparen. Dakisolatie beschermt bovendien tegen vocht en condensatie. Ook dempt dakisolatie geluid en voorkomt het geluidsoverlast.

De voordelen van dakisolatie

  • De warmte blijft langer in de woning.
  • Je bespaart flink op je energierekening: per jaar 15 tot 20%.
  • Duurzaam, licht en flexibel.
  • Beschermt tegen vocht en condensatie en is geluiddempend.
Gratis adviesgesprek

Je dak isoleren met PIF Isofast

Een dak kunnen we op verschillende manieren isoleren. De minst ingrijpende methode is van binnenuit tussen de balken isoleren met een PIF Iso Fast-reflectiefolie. Door dit te combineren met een plafondpaneel ontstaat een geheel van hoge isolatiewaarden, dun isolatiemateriaal en een mooie afwerking. De  stilstaande lucht in de luchtkamers en de aluminium coating zorgen voor een goede weerkaatsing van de warmte. PIF Iso Fast is licht, flexibel en wordt direct op de gordingen (balken) gemonteerd. Groot voordeel is dat wij je dak in één keer isoleren en afwerken.

Dakisolatie

Duidelijke en heldere afspraken vooraf, de monteurs zijn vakmensen en naderhand ook nog een belletje of je tevreden bent!
Zeker een aanrader!

-Mark uit Rotterdam Bekijk alle reviews

Veel gestelde vragen over vloerisolatie

Hoelang duurt een subsidieaanvraag?

Als u de aanvraag voor subsidie bij RVO hebt ingediend zal deze veelal binnen 8 weken de aanvraag afhandelen. Lukt dit niet, dan krijgt u na ongeveer 7 weken een brief waarin staat dat de afhandeltermijn verlengd wordt. Indien u het bericht krijgt dat de subsidieaanvraag is goedgekeurd dan ontvangt u vaak al binnen 1 á 2 weken het subsidiebedrag op uw rekening,

Kan mijn dak geïsoleerd worden?

Of en hoe uw dak geïsoleerd kan worden, hangt af van het bouwjaar, uw zolder en de opbouw van uw dak. Bij woningen vanaf de jaren ’80 zijn de zolders meestal al voorzien van een isolatielaag. Dit kan echter verschillen per woning. Factoren als de dampdichtheid van de lagen in het dak kunnen een rol spelen bij de vochthuishouding in uw dak na de isolatiewerkzaamheden.

Moet ik thuis zijn tijdens het isoleren?

Als onze monteurs bij u aan het werk gaan is het noodzakelijk dat u ook aanwezig bent. Wij moeten immers op uw terrein zijn en bij vloer,- en of dakisolatie moeten wij ook bij u in de woning zijn.

Wat kost dakisolatie?

In de onderstaande tabel kunt een indicatie vinden van de kosten van dakisolatie. Het dakoppervlak, type isolatie en bereikbaarheid hebben veel invloed op de kosten. volgt z.s.m.

Wat voor daken isoleren jullie?

Wij isoleren alleen schuine daken met dakpannen. De isolatie wordt aan de binnenzijde aangebracht. Aan de buitenzijde mag geen dakleer, bitumen of asbestplaten aanwezig zijn.

Andere manieren van isoleren

Onze adviseurs komen gratis en vrijblijvend bij u langs om te bekijken welke vorm van isolatie geschikt is voor uw woning.

Werkwijze

1
Advies nodig over isolatie? Vraag een adviesgesprek aan

Het isoleren van elke woning is maatwerk. Daarom houden wij graag eerst een adviesgesprek met je. Vraag dat hier aan

2
We plannen een afspraak

Na je aanvraag voor een adviesgesprek maken we binnen 24 uur (op werkdagen) een afspraak.

3
We doen een opname bij je thuis

Onze adviseur komt volgens afspraak thuis bij je langs om te bespreken welke isolatie de beste oplossing is. Dit noemen we de opname.

4
Je ontvangt onze offerte

Binnen 24 uur (op werkdagen) na de opname ontvang je onze duidelijke offerte.

5
We plannen een datum voor de isolatiewerkzaamheden

Zodra je akkoord hebt gegeven, stemmen we samen af wanneer we de isolatie in je woning aanbrengen. Dit doen we binnen 14 dagen.

6
We vragen hoe het is gegaan

Nadat we de isolatie hebben uitgevoerd, vragen we je (telefonisch) hoe het is gegaan en of je tevreden bent. Ook beantwoorden we eventuele vragen over subsidies en dergelijke.

7
Je ontvangt onze factuur

Ongeveer een week na afronding ontvang je onze factuur.

Wat is je vraag? Op werkdagen binnen 30 min. reactie