Spouwisolatie

zorgt voor comfort én besparing

De woning energiezuiniger maken?

Advies over spouwmuurisolatie?

Vraag snel een gratis adviesgesprek aan met Nick

Veel warmte gaat verloren door tochtende, koude en slecht-geïsoleerde buitengevels. Het isoleren van de spouwmuur zorgt voor meer wooncomfort en een forse energiebesparing. Heb je een woning met een gemetselde buiten- en binnenmuur, dan kunnen we de spouwmuur isoleren en wordt je woning energiezuiniger!

De voordelen van spouwmuurisolatie

  • De kamer of ruimte blijft langer warm en dus comfortabel.
  • Je bespaart flink op je energierekening: per jaar tot wel 30%.
  • Duurzaam
  • Waterafstotend en geurloos
  • SKG IKOB-gecertificeerd.
  • Een lange garantietermijn van 10 jaar op producten
Gratis adviesgesprek

Je spouw isoleren met HR++ EPS-isolatieparels

HR++ EPS-isolatieparels zijn kleine grafietkorrels. Ze zijn gemaakt van EPS (piepschuim), zijn vochtbestendig en hebben een hoge isolatiewaarde. Doordat we de parels met hoge druk in de spouwmuur blazen, vullen ze de hele spouwmuur en ontstaat een isolerend schild om je woning. Dit zorgt voor meer wooncomfort en een lager energieverbruik. Door het na-isoleren van de spouwmuur kan je tot wel 25% besparen op je verwarmingskosten. Omdat de warmte in je woning constant blijft, is minder energie nodig voor de CV-ketel, warmtepomp of stadsverwarming. Dat scheelt CO2-uitstoot en is beter voor het milieu.

HR++ Parels

Je spouw isoleren met Knauf Supafil

Knauf Supafil bestaat uit vlokken minerale wol, gemaakt van 80% gerecycled glas. Deze minerale wol is waterafstotend, geurloos en onbrandbaar. Doordat we de wolvlokken met hoge druk in de spouwmuur blazen, vullen ze de hele spouwmuur en ontstaat een isolerend schild om je  woning. Dit zorgt voor meer wooncomfort en een lager energieverbruik. Door het na-isoleren van de spouwmuur, kan je tot wel 30% besparen op gasverbruik! Omdat de warmte in je woning constant blijft, is minder energie nodig voor de CV-ketel, warmtepomp of stadsverwarming. Dat scheelt CO2-uitstoot en is beter voor het milieu.  Naast thermisch isolerend is Knauf Supafil geluiddempend.

Supafil Cavity 033

Duidelijke en heldere afspraken vooraf, de monteurs zijn vakmensen en naderhand ook nog een belletje of je tevreden bent!
Zeker een aanrader!

-Mark uit Rotterdam Bekijk alle reviews

Veel gestelde vragen over spouwmuurisolatie

Hoelang duurt een subsidieaanvraag?

Als u de aanvraag voor subsidie bij RVO hebt ingediend zal deze veelal binnen 8 weken de aanvraag afhandelen. Lukt dit niet, dan krijgt u na ongeveer 7 weken een brief waarin staat dat de afhandeltermijn verlengd wordt. Indien u het bericht krijgt dat de subsidieaanvraag is goedgekeurd dan ontvangt u vaak al binnen 1 á 2 weken het subsidiebedrag op uw rekening,

Moet ik thuis zijn tijdens het isoleren?

Als onze monteurs bij u aan het werk gaan is het noodzakelijk dat u ook aanwezig bent. Wij moeten immers op uw terrein zijn en bij vloer,- en of dakisolatie moeten wij ook bij u in de woning zijn.

Wat kost spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie kost gemiddeld per m² circa € 25,00 inclusief BTW. Uiteraard is dit afhankelijk van uw situatie.

Isoleren jullie de spouwmuren ook natuurvriendelijk?

Jazeker. Wij houden ons aan de methode "Natuurvriendelijk isoleren". Zie voor meer informatie --> https://quistisolatie.nl/natuurvriendelijk-isoleren/

Andere manieren van isoleren

Ook voor het isoleren van de bodem, vloer of het dak bent u bij Quist aan het goede adres!

Werkwijze

1
Advies nodig over isolatie? Vraag een adviesgesprek aan

Het isoleren van elke woning is maatwerk. Daarom houden wij graag eerst een adviesgesprek met je. Vraag dat hier aan

2
We plannen een afspraak

Na je aanvraag voor een adviesgesprek maken we binnen 24 uur (op werkdagen) een afspraak.

3
We doen een opname bij je thuis

Onze adviseur komt volgens afspraak thuis bij je langs om te bespreken welke isolatie de beste oplossing is. Dit noemen we de opname.

4
Je ontvangt onze offerte

Binnen 24 uur (op werkdagen) na de opname ontvang je onze duidelijke offerte.

5
We plannen een datum voor de isolatiewerkzaamheden

Zodra je akkoord hebt gegeven, stemmen we samen af wanneer we de isolatie in je woning aanbrengen. Dit doen we binnen 14 dagen.

6
We vragen hoe het is gegaan

Nadat we de isolatie hebben uitgevoerd, vragen we je (telefonisch) hoe het is gegaan en of je tevreden bent. Ook beantwoorden we eventuele vragen over subsidies en dergelijke.

7
Je ontvangt onze factuur

Ongeveer een week na afronding ontvang je onze factuur.

Wat is je vraag? Op werkdagen binnen 30 min. reactie