Tevreden klanten

Alles wat we doen bij Quist Isolatie doen we met aandacht. Aandacht voor onze klanten en hun situatie. En dat begint al bij het geven van een eerlijk advies aan onze klanten.

100% eerlijk advies

Toch geen isolatie?

Vorige week kwam Nick Voogt bij ons langs , na wat gaatjes geboord te hebben en met de camera gekeken in de spouwmuur kwam hij tot de beslissing om ons een negatief advies te geven qua isoleren in de spouw, inde spouw zat n.l vervuiling , ik was blij met een het eerlijke antwoord. Fijn eerlijk bedrijf en jammer dat we geen zaken konden doen.

-Jelle Boomaerts

Lees meer
Persoonlijk
Vertrouwen
Prettig

Dhr. / Mevr. Hoogwerf

Vanaf het eerste contact hebben wij de persoonlijke en accurate werkwijze als prettig ervaren. Van begin, bij opnemen van het werk, tot het eind een vertrouwenwekkende manier van werken. Ook de nazorg, aftersales, is uitstekend.

Lees meer
pif vloer
Vertrouwen
Echt maatwerk

Van spouw naar vloer

De communicatie was duidelijk. Medewerker heeft met apparatuur gekeken of de buiten muur extra isolatie nodig heeft. Daarvoor was deze afspraak en opdracht
Daar kwam uit dat het niet nodig is en er voldoende isolatie in de muur zat.
De medewerker deed dit advies op een natuurlijke manier en probeerde niet op een verkoop manier mij iets aan te smeren.

Dit gaf mij vertrouwen om hem te vragen om te kijken naar vloer isolatie en hij heeft de kruipruimte bekeken. Hier kreeg ik advies wat de mogelijkheden zijn.

Wat ik erg prettig vond aan de samenwerking is dat de medewerker míj́n vraag beantwoorde zonder gelijk het hele huis te willen inspecteren en met oplossingen voor andere kamers, muren of vloeren. Echt maatwerk.

In deze vind ik dat bedrijf Quist goed naar de klant luistert en niet ongevraagd allerlei oplossingen op een sales manier aandraagt.

Via de mail heb ik hierna snel een offerte mogen ontvangen.

Lees meer
Wat is je vraag? Op werkdagen binnen 30 min. reactie